Kaivarin Kanuunan pääliike

Klassikkoaseman helsinkiläisessä kirpputoritarjonnassa saavuttanut Kaivarin Kanuuna on palvellut menestyksekkäästi vuodesta 2009 lähtien. Laadukas itsepalvelukirpputori tarjoaa tasokkaan kirpparikokemuksen niin ostajille kuin myyjillekin.

Kaivarin Kanuunan pääliike on muuttanut Merikadulta Ullanlinnan sydämeen. Uusi osoitteemme on Vuorimiehenkatu 27, vain 600m päässä vanhasta toimipisteestä. Valoisat tilat ja modernit paikkaratkaisut ovat tehneet vanhasta pankkisalista kompaktin kirppariharrastajan aarreaitan. Viereisessä liiketilassa palvelee uusi laatutuotteita tarjoava Kaivarin Kanuuna Classics.

Hinnasto

Hintaan sisältyy pöytä tai hyllytila ja rekki noin 40:lle vaatteelle ja vaateripustimia on lainattavissa maksutta. Jokaisen pöydän hintaan kuuluu 3 hintalappuarkkia. Erikoispöydät voit varata ottamalla meihin yhteyttä. Kaikissa paikoissa provisio kokonaismyynnistä 9 %.

1 Viikko

59€ /vko

Yhteensä 59€

Varaa

2 Viikkoa

55€ /vko

Yhteensä 110€

Varaa

3 Viikkoa

55€ /vko

Yhteensä 165€

Varaa

4 Viikkoa

52,5€ /vko

Yhteensä 210€

Varaa

Erikoispöydät

Hyllypaikka 35€/vko
Vitriini 29€/vko
Mallinukke 15€/vko

Tarvikkeet

Tarrahälytin 0,10€/kpl
Kovahälytin 0,20€/kpl
3-toimihälytin 3,50€/kpl
Tekstiilipyssy 1€/kerta

Ohjeita Myyjälle

Tarjoamme myyjälle puhtaat ja kunnostetut tilat. Tilat muodostuvat useasta huoneesta, joista voi valita mieleisensä myyntipöydän varaustilanteen mukaan. Vuokrattavaan tilaan kuuluu pöydän tai hyllyratkaisujen lisäksi rekki noin 40:lle vaatteelle. Vuokraamme pöydän aina vähintään viikon ajaksi kerrallaan. Pidätämme oikeuden paikkamuutoksiin.

Itsepalvelukirpputorin tapaan Sinun ei tarvitse itse huolehtia tuotteittesi myynnistä, vaan voit jättää ne huoletta Kaivarin Kanuunaan myytäväksi. Sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että olet hinnoitellut myytävät tuotteet ja että ne ovat Kaivarin Kanuunaan tuotaessa siistejä ja ehjiä.

Suosittelemme, että asettelette tuotteet esille mahdollisimman väljästi ja siististi.

Arvokkaimmille tuotteille on mahdollista vuokrata erillinen hälytin tai tuote voidaan varustaa hälyttimen omaavalla tarralla.

Rahojen tilittäminen tapahtuu vuokra-ajan päätyttyä paikan vuokraajalle henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Rahat maksetaan ainoastaan pöydän vuokranneelle henkilölle tai hänen vuokrasopimuksessa valtuuttamalleen henkilölle.