Kaivarin Kanuuna Töölön myymälä

Vanhaa Merikadun tunnelmaa pääset kokemaan parhaiten Kaivarin Kanuunan Töölöntorin liikkeessä, jossa on uusina osastoina avattu Miesten maailma sekä Kanuuna Kids. Töölön myymälä sijaitsee  alueen parhaalla paikalla, Töölöntorin kupeessa.

Kanuuna Kids

Kanuuna Kids toimii osana uutta Töölöntorin liikettä. Osastolta voit tehdä helposti löytöjä, kun etsit lasten vaatteita ja tarvikkeita. Myyntiin otetaan erikseen lastenrattaita ja lasten polkupyöriä. Kysy lisää myymälästä! Osaston yhteydessä on lapsille oma leikkipaikka, mikä antaa aikaa ostosten tekoon. Myyntipaikoille pääsee kulkemaan myös lastenrattailla.

Miesten Maailma

Töölöntorin Miesten maailmasta teet helposti parhaat löydöt keskitetysti yhdeltä osastolta. Miesten maailmaan voit tuoda myyntiin myös arvokkaita yksittäistuotteitasi.

Hinnasto

Hintaan sisältyy pöytä tai hyllytila ja rekki noin 40:lle vaatteelle ja vaateripustimia on lainattavissa maksutta. Jokaisen pöydän hintaan kuuluu 3 hintalappuarkkia. Erikoispöydät voit varata ottamalla meihin yhteyttä. Kaikissa paikoissa provisio kokonaismyynnistä 9 %.

1 Viikko

59€ /vko

Yhteensä 59€

Varaa

2 Viikkoa

55€ /vko

Yhteensä 110€

Varaa

3 Viikkoa

55€ /vko

Yhteensä 165€

Varaa

4 Viikkoa

52,5€ /vko

Yhteensä 210€

Varaa

Erikoispöydät

Hyllypaikka 35€/vko
Vitriini 29€/vko

Tarvikkeet

Tarrahälytin 0,10€/vko
Kovahälytin 0,20€/vko
3-toimihälytin 3,50€/vko

Ohjeita Myyjälle

Tarjoamme myyjälle puhtaat ja kunnostetut tilat. Tilat muodostuvat useasta huoneesta, joista voi valita mieleisensä myyntipöydän varaustilanteen mukaan. Vuokrattavaan tilaan kuuluu pöydän tai hyllyratkaisujen lisäksi rekki noin 40:lle vaatteelle. Vuokraamme pöydän aina vähintään viikon ajaksi kerrallaan. Pidätämme oikeuden paikkamuutoksiin.

Itsepalvelukirpputorin tapaan Sinun ei tarvitse itse huolehtia tuotteittesi myynnistä, vaan voit jättää ne huoletta Kaivarin Kanuunaan myytäväksi. Sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että olet hinnoitellut myytävät tuotteet ja että ne ovat Kaivarin Kanuunaan tuotaessa siistejä ja ehjiä.

Suosittelemme, että asettelette tuotteet esille mahdollisimman väljästi ja siististi.

Arvokkaimmille tuotteille on mahdollista vuokrata erillinen hälytin tai tuote voidaan varustaa hälyttimen omaavalla tarralla.

Rahojen tilittäminen tapahtuu vuokra-ajan päätyttyä paikan vuokraajalle henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Rahat maksetaan ainoastaan pöydän vuokranneelle henkilölle tai hänen vuokrasopimuksessa valtuuttamalleen henkilölle.